Boodschappen service

Mijn vakantie, Mijn Spar

K omt u op vakantie naar Ameland? Laat ons uw boodschappen doen zodat u bij aankomst direct kunt genieten van al het moois wat Ameland te bieden heeft. Bestel uw boodschappen thuis en wij zorgen dat deze op de dag van aankomst afgeleverd worden bij uw vakantie verblijf.

Bij besteding boven € 50,00 is onze boodschappenservice gratis

Als u bij ons een bestelling doet ontvangt u van ons altijd een email met daarin de bevestiging, en een indicatie van het tijdstip wanneer wij uw boodschappen afleveren. Wilt u erom denken dat u uw naam, mobiel telefoonnummer, adres en naam van de accommodatie vermeld bij de bestelling?

Wij raden u aan om uw boodschappen een week voor aankomst te bestellen, later is ook mogelijk maar dan kunnen wij niet garanderen dat wij alle artikelen kunnen leveren. Mocht een artikel niet leverbaar zijn dan doen wij ons uiterste best om een zo goed mogelijk alternatief te leveren.

Wanneer u met een grote groep naar Ameland komt, kunt u het beste uw bestelling doorgeven via email. Wij rekenen geen extra kosten voor het klaarmaken van grote bestellingen.

Bij bestellingen onder € 50,00 brengen wij € 4,95 in rekening.