Spar van der Veen

O f u nu op Ameland woont of u komt op vakantie naar ons mooie eiland, wij hebben alles in huis voor een:


DSC_0096
Vers en uitgebreid ontbijt

Iedere morgen worden er op onze broodafdelingen verse broodjes gebakken, u mag uw eigen eieren kiezen en zelf uw sinaasappelsap persen. Wij verkopen op onze broodafdeling brood en gebak van ambachtelijke bakker van der Berg. En heeft u iets te vieren? U kunt bij ons ook gebak bestellen.

DSC_0088
Gevarieerde en gezonde maaltijd

Op onze uitgebreide groente en fruit afdeling heeft u een ruime keus, ook vindt u op deze afdeling diverse biologische producten. Naast het vlees assortiment wat wij in onze winkel verkopen, is in onze winkel een ambachtelijke slagerij gevestigd, waar u naast een lekker stukje vlees ook heerlijke Amelander producten kunt kopen.

DSC_0112
Lekkere en gezellige borrel

Op onze uitgebreide bierafdeling heeft u een ruime keus, van Amelander bier tot een Belgisch of Duits biertje wij hebben het allemaal. Ook op onze wijnafdeling vindt u een ruim aanbod, een lekkere wijn bij het eten of om ’s avonds lekker te borrelen. Natuurlijk kan een lekkere snack daarbij niet ontbreken. Op onze versafdeling hebben wij een ruime keus in kaasjes, tapas, smeersels en meer.

En natuurlijk ook voor al uw andere boodschappen bent u bij ons aan het juiste adres!

Spar van der Veen

Torenstraat 7
9163 HD
Nes Ameland

vanderveen.nes@despar.info
Telefoon 0519 542204
Mobiel 06 40502316